Bezárás

A marha részei

A marha részei - Kép 1.

 

A marha részei

1. bélszín, vesepecsenye ( például: egyben sütve, párolva, göngyölve, szeletben )

2. hátszín ( például: szeletben vagy egyben sütve, párolva )

3. rostélyos ( például: göngyölve, töltve,szeletben vagy egyben sütve, párolva )

4. felsál ( például: egészben vagy szeletben párolva, főzve, töltve, levesbe, tokánynak, pörköltbe )

5. dió, gömbölyû felsál ( például: egészben vagy szeletben párolva, főzve, levesbe, tokánynak, pörköltbe, töltve )

6. fehérpecsenye ( például: egészben vagy szeletben párolva, főzve, levesbe, pörköltbe, töltve ) 

7. feketepecsenye ( például: egészben vagy szeletben párolva, főzve, levesbe, pörköltbe, töltve )

8. spitz fartő ( például: levesbe, főzve, párolva, pörköltbe )

9. kereszt fartő ( például: levesbe, főzve, párolva, pörköltbe )

10. farok,ököruszály (például: levesbe, párolva, főzve )

11. lábszár ( például: pörköltbe, levesnek )

12. lábak

13. lapocka, stefánia ( például: levesbe, pörköltbe, gulyásnak, tokánynak, töltve )

14. szegy eleje ( például: levesbe, füstölve, főzve, párolva, pörköltbe, tokánynak, darálva hamburgernek )

15. szegy hátulja, oldalas ( például: füstölve, levesbe )

16. hasaalja (például: levesbe, füstölve, főzve, párolva, pörköltbe, tokánynak, darálva hamburgernek ) 

17. nyak vagy tarja ( levesbe, pörköltbe, tokánynak, gulyásnak, vagdaltnak )

Kérdése van, vagy megosztaná véleményét velünk ?

Az alábbi űrlap kitöltésével tud üzenetet küldeni nekünk. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ellenőrző kód

Vissza a termékekhez